Prijem za takmičare, članove horske i recitatorske sekcije kod direktora

{gallery}0606160{/gallery}

Direktor Behram-begove medrese Ahmed Hatunić primio je učenike naše škole koji su u prethodnom periodu ostvarili značajne rezultate na takmičenjima, kao i članove horske i recitatorske sekcije, učesnike mnogih programa.

Tom prilikom se direktor obratio učenicima, govoreći im o značaju njihovih uspjeha u ličnom razvoju, ali i značaju uspjeha u radu medrese. Čestitao im je na njihovim uspjesima, izrazivši očekivanja da će uspjesi u narednim školskim godinama biti na još višem nivou.

Prijemima su prisustvovali učenici koji su učestvovali na kantonalnim takmičenjima iz biologije, hemije, geografije, informatike, engleskog jezika, zatim debatanti i učesnici dramske sekcije koji su na 14. Festivalu srednjoškolskog dramskog stvaralaštva u Bosni i Hercegovini, održanog u Konjicu, osvojili značajne nagrade. Također, upriličen je i prijem za učenike koji su članovi horske i recitatorske sekcije, a koji su u tekućoj školskoj godini imali preko 25 nastupa školskog, gradskog, kantonalnog i državnog karaktera.

Pored direktora, prijemima su prisustvovali i predmetni profesori te pedagog škole Fuad Imširović.